Impressie Studio

De studio van Tattoo Lucky Shot is geheel volgens de aller nieuwste wetgeving ingericht en wij werken volgens de richtlijnen die zijn opgesteld. De tattoo ruimte is officieel door de GGD en het ministerie van volksgezondheid gekeurd.

Extra informatie: Op de website: veiligtatoeerenenpiercen.nl kun je alle studio's bekijken die GGD gekeurd zijn en een tatoeage of piercing MOGEN aanbrengen.

De studio heeft een frisse en strakke uitstraling, wanden, vloeren en werkbladen zijn afneembaar, waardoor de hygiëne gewaarborgd blijft. Achter de balie is de behandel ruimte, deze mag alleen door de klant betreden worden. Wij hebben gekozen voor een open ruimte, de klanten en bezoekers hebben meteen inzicht in de werkwijze. Mocht het zijn dat u graag privé wilt zitten, wij hebben nog een tweede behandel ruimte die geheel afgesloten kan worden voor klanten.

Iedereen vanaf 16 jaar is welkom (zonder afspraak) om vrijblijvend rond te kijken, informatie in te winnen of om vele voorbeelden van standaard ontwerpen in de diverse mappen en tijdschriften te komen bekijken.

Klik hier voor meer informatie