Een tattoo laten ontwerpen bij Tattoo Lucky Shot

Een tatoeage uitzoeken valt soms niet mee, door de vele soorten en stijlen kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Je ziet een plaatje, maar net dat ene eraan ontbreekt. Wij van Tattoo Lucky Shot kunnen een ontwerp naar de wensen van de klant maken.

Waarom moet er betaald worden voor een op maat gemaakt ontwerp?

Hier zijn nog best veel vragen over en leggen het graag even uit.
Voor de standaard ontwerpen uit een boek, hoeft natuurlijk niets betaald te worden. Wil je door ons een unieke tattoo laten maken, dan is het een ander verhaal. Veel bezoekers van de studio willen graag iets speciaals hebben. Wij maken dan ook graag een passend ontwerp. De aanvraag is erg groot, hierdoor zijn wij dagelijks druk bezig de grote aanvraag te verwerken. Natuurlijk hebben wij buiten het ontwerpen nog veel meer werkzaamheden.

Eerder vroegen wij helemaal niets voor een custom ontwerp, tot wij meerdere keren een ontwerp klaar hadden liggen en deze nooit werden bekeken. Deze tijd die wij hiervoor vrij moeten maken kost ons als bedrijf veel geld! Om een klein bedrag te vragen voor het ontwerpen, is gebleken dat de iedereen wel komt opdagen. Als er voor het ontwerp een bedrag is betaald, mag deze ook (na afloop) mee naar huis genomen worden. De unieke ontwerpen worden door ons eenmalig (bij de opdrachtgever) gezet. Hierna zullen wij het ontwerp vernietigen. Zo blijft het unieke ontwerp UNIEK!

Wat kost het om een ontwerp te laten maken?

Voor het maken van kleine schetsjes binnen een kwartier rekenen wij geen ontwerp kosten

Ontwerpen per half uur kost 30,- zonder verdere verplichtingen. Vooraf maken wij een schatting van de tijdsduur en dus de kosten. Na afloop heeft u recht op het ontwerp, indien gewenst kunt u een boeking doen. Eventueel kunnen wij het voorbeeld per e-mail verzenden.