Update

Het "nieuwe normaal" begint eindelijk een beetje normaal te worden. Het was even wennen om met een gesloten deur te werken, toch vinden wij het niet geheel onprettig omdat wij nu alle tijd kunnen nemen met klanten die telefonisch een afspraak hiervoor hebben gemaakt. Momenteel zijn er 2 gastartiesten in de studio aanwezig, Radoslav en Dimo. Voor Dimo gaan de laatste dagen al weer in en zal vervangen worden door Ivelin uit Bulgarije. 

 

Vandaag hebben wij de laatste plekken voor het aanbrengen van een piercing ingevuld en het is dan ook niet meer mogelijk om hiervoor een afspraak in te boeken. Vanaf volgende week kun je nog wel bellen om een afspraak in te boeken om je piercing te laten controleren of te verwisselen. De verkoop van sieraden blijft voorlopig nog wel even doorgaan.

 

Voor iedereen die een vakantie heeft geboekt, wij wensen jullie een fijne vakantie toe!