COVID 19 Maatregels bij het bezoek aan de studio:

Het is zoeken naar ‘het nieuwe normaal’. Het hebben van een winkelpand, het toelaten van bezoekers, het uitoefenen van een contactberoep brengt nogal wat nieuwe wetten en regels met zich mee. Er is een aantal aanpassingen nodig om onze deuren te kunnen heropenen. Ook gelden er nieuwe regels voor het bezoek aan onze tattoo- en piercingstudio.

 

Vanaf nu gelden de volgende regels:

 

Wanneer kun je de studio bezoeken?

  • Wanneer je niet verkouden bent
  • Wanneer je geen koorts hebt
  • Wanneer je geen verschijnselen hebt van het Covid19 virus.

Als jij er er dus zeker van bent dat je gezond bent, kun je de studio bezoeken!

 

Desinfecteren
Iedere bezoeker van onze studio is verplicht zijn of haar handen te desinfecteren.
Wij hebben bij de ingang van de zaak een desinfectiezuil staan.

Deurbeleid
De deur van de studio zal tijdens openingstijden gesloten blijven. Er mogen maximaal 4 personen in het voorste gedeelte gelijktijdig aanwezig zijn.

Op afspraak
Wil je een tattoo? Voor dit soort bezoeken geldt: maak een afspraak. Wij zullen samen naar een geschikte tijd kijken en leggen je afspraak vast. Kom op tijd: het liefst 5 minuten van tevoren. Wij houden ons strikt aan de ingeplande tijd en wanneer je later komt, zal er gekeken moeten worden of er een nieuwe afspraak gemaakt moet/kan worden. Het bespreken en/of uitwerken van een ontwerp kan zonder afspraak maar aangezien we momenteel maar een beperkt aantal bezoekers in de studio mogen ontvangen, raden we wel aan om ook hiervoor een afspraak te maken. Dit kan telefonisch.

Vragen
Wij zijn verplicht om enkele vragen te stellen om te kunnen bepalen of wij wel of niet een afspraak kunnen/mogen inboeken.

De anderhalvemetersamenleving
Iedereen is op de hoogte van de 1,5 meter die gehanteerd moet worden.
Wij gaan ervan uit dat iedereen hier respectvol mee omgaat.

Geen mobiele telefoon
Het gebruik van een mobiele telefoon in de studio is niet toegestaan i.v.m. de vele ziektekiemen en bacteriën die op het toestel aanwezig zijn. Er is gevaar voor kruisbesmetting.

Kom alleen naar de studio
Het is niet toegestaan om iemand mee te nemen als je een afspraak hebt. Er zijn gevallen waarbij een uitzondering wordt gemaakt (begeleiding van een cliënt, bij handicaps etc.). Meld dit duidelijk vooraf, aangezien wij een maximaal aantal personen gelijktijdig in de studio mogen ontvangen. Alleen zo houden we het overzicht en houden we de kans op besmetting zo klein mogelijk.

Blijf binnen de gebaande paden
Wij hebben de studio anders ingedeeld waardoor wij met 3 artiesten kunnen blijven werken binnen de 1,5 meter grens. Wij hebben duidelijk de vrije paden met paaltjes afgezet, het is dan ook ten strengste verboden om zonder toestemming voorbij deze afzettingen te gaan.

Toiletgebruik
Klanten die een tattoo laten zetten kunnen gebruik maken van het toilet, anderen vragen wij dit vooraf thuis te doen. Na elk toiletbezoek zal het personeel de gehele ruimte weer moeten ontsmetten.

Wanneer kom je niet?
Wanneer je koorts hebt, ziek bent/voelt, verkouden of hoesterig bent, vragen wij je afspraak af te zeggen of te verzetten.

Mondkapjes
Het dragen van mondkapjes is niet verplicht, maar wij zullen deze voorlopig wel gaan dragen bij het plaatsen van een tattoo of piercing. Wanneer wij willen, kunnen wij jou vragen om ook een mondkapje te dragen. Dit krijg je dan van ons. Natuurlijk mag je ook je eigen mondkapje meenemen.

Koffie
Het gebruik van de koffiemachine is niet mogelijk. We bieden je uiteraard een lekker bakje koffie of kopje thee aan. Ben je vergeten? Vraag er gerust om.

Betalingen
Je kunt bij ons (contactloos) pinnen. Mocht je dit niet lukken, dan is er geen probleem, wij desinfecteren na elke pinbetaling de automaat. Contant betalen blijft mogelijk. Wij vragen je het geld op de balie neer te leggen zodat wij het zonder direct contact in ontvangst kunnen nemen.

Een afspraak, en dan?
Zoals eerder is vermeld, is de deur gesloten ondanks dat wij wel gewoon open zijn. Als je een afspraak hebt, dan kun je op de bel drukken en zal iemand van ons naar je toe komen. Wij vragen iedereen te wachten voor de paaltjes die neergezet zijn, totdat wij je komen ophalen. Bij binnenkomst moeten de handen gedesinfecteerd worden. Hierna volg je de instructies van een van onze werknemers.

Wij vragen iedereen om begrip en medewerking. Wij zouden het allemaal ook liever op de oude, vertrouwde manier willen doen, maar we hebben ons te houden aan nieuwe regels.

Doordat er soms wekelijks veranderingen zijn, zullen wij soms ook de maatregelen kunnen versoepelen of juist weer moeten aanpassen volgens de nieuwe richtlijnen. Voor ons is het van groot belang de studio geopend te houden en wij zullen daarom ook alle regels strikt volgen. Veiligheid boven alles, voor u en voor ons.

Houd onze facebookpagina en website in de gaten voor de meest recente informatie over de nieuwe regelgeving. 

 

Team Tattoo Lucky Shot