Gastartiesten

Sinds eind 2014 werken wij met verschillende gast artiesten vanuit de gehele wereld. Gast artiesten worden uitgenodigd door onze studio of melden zich zelf aan om voor minimaal 2 weken in onze studio aanwezig te zijn. Voordat wij besluiten om de artiest in onze studio toe te laten, word er eerst bekeken of zijn of haar werk van een goede kwaliteit is. Door onze grote connecties binnen de tattoo branche proberen wij ook via onze connecties meer informatie te achterhalen over een aangemelde artiest. Na een grondige controle besluiten wij dan om wel of geen uitnodiging te accepteren of te verzenden. 

 

Alle artiesten hebben jarenlange professionele ervaring opgedaan in een eigen of bestaande studio waar zij werkzaam zijn. De gastartiesten die in onze studio aanwezig zijn mogen dan ook alleen met onze materialen werken, zo weet u als klant en wij als bedrijf dat de materialen die gebruikt worden voldoen aan alle wettelijke eisen.Iedere tatoeëerder heeft zijn of haar eigen stijl, de artiesten die bij ons in de studio aanwezig zijn hebben dus iedere keer een geheel eigen specialiteit.

 

Waarom werken wij met de gastartiesten?

Veel artiesten die in onze studio aanwezig zijn hebben veel Nederlandse volgers op Facebook, Twitter of instagram. Dit is voor de artiesten en voor de volgers een unieke kans om je juist door deze persoon te laten voorzien van een nieuwe tattoo. Iedereen heeft vast wel eens gehoord van een tattooconventie, dit is een beurs waar vele tattooartiesten voor maximaal 3 dagen achtereen aanwezig zijn om zijn of haar werk onder de aandacht te brengen. Wat al snel een grote teleurstelling kan zijn is dat de artiesten die daar aanwezig zijn al voorzien zijn van klanten waardoor je niet in de behandelstoel terecht kan. Bij ons in de studio werken wij vrijwel het zelfde, een artiest kan zich inschrijven voor een bepaalde periode en zijn of haar klanten voorzien van een nieuwe tattoo. Het is dan ook belangrijk om te weten dat de artiest die jou tattoo plaatst niet VOOR onze, maar IN onze studio werkzaam is. Mocht een tattoo eventueel bijgekleurd moeten worden (wat niet standaard is) dan is Tattoo Lucky Shot hiervoor niet verantwoordelijk (hiervoor moet ook een formulier ondertekend worden). Doordat de meeste gastartiesten soms meerdere keren per jaar terug keren, kun je je tattoo eventueel bij zijn of haar volgende bezoek ook gratis gebruik maken van de overkleur garantie.