Informatie over het laseren van je tatoeage


Soms is het niet mogelijk om een oude tatoeage te coveren, in sommige gevallen is de oude tatoeage te donker. Dan kan het voorkomen dat na het herstel van de cover up de oude tatoeage weer zichtbaar word. Daarom is het nu mogelijk om in de studio de tatoeage lichter te laten laseren om zo meer mogelijkheden te creëren voor het wegwerken van jouw tatoeage.
 
Voordelen van direct coveren:
 je hebt direct resultaat en minder kostbaar.


Nadelen van direct coveren:   je tattoo wordt altijd veel groter en veel donkerder en je kan je oude tattoo er doorheen blijven zien.

 

Voordelen laseren:   je tattoo wordt lichter en kan makkelijker gecoverd worden.


Nadelen laseren:
    het duurt langer en het is kostbaarder dan coveren. Je nieuwe ontwerp bepaalt hoeveel behandelingen je nodig zult hebben en wanneer je kunt gaan coveren. Hoe lichter je nieuwe ontwerp, des te lichter je tattoo gelazerd moet worden.

 

Onze ervaring: het gebeurd zelden dat je na 1 of 2 laser behandelingen kunt gaan coveren.

Aanbetaling
Je betaalt voor je eerste behandeling een aanbetaling van € 25. Wanneer je niet op tijd annuleert of je afspraak vergeet, houden we je aanbetaling in.. Voordat je een nieuwe afspraak kunt maken, maak je eerst een nieuwe aanbetaling van € 25 per bank over.

Gemiddeld aantal behandelingen:
3 tot 5 sessies wanneer de tattoo door een amateur is gezet,  
5 tot 12 sessies wanneer de tattoo door een professional is gezet.
  Het aantal sessies is ook afhankelijk van het ontwerp waar mee gecoverd wordt.

 

Het aantal behandelingen van een tatoeage is slechts een indicatie omdat het resultaat afhankelijk is van verschillende factoren zoals: diepte, inktsoort, ouderdom dan wel amateuristisch of professioneel gezet.

  

Aanschaf set van TattooMed L1 & L2:

Na de behandeling heb je voor het herstel / de verzorging van de huid de juiste zalf nodig. Wij rekenen voor een losse tube L1 van 75 ml € 15,95. Een losse tube L2 van 75 ml kost €12,95 ,de zalf is verplicht omdat wij weten dat deze zalf het meest geschikt is voor na de behandeling en het beste resultaat bied. Bij de eerste behandeling ben je dus verplicht een set van de L1 en L2 aan te schaffen. Een set bij eerste aanschaf kost € 25,-  

Zijn nog niet al je vragen beantwoord? Bel ons of kom gerust langs! Op woensdag, donderdag of vrijdag kun je gerust de studio eens binnenstappen voor advies en om te bespreken wat er met jouw tatoeage mogelijk is.