Nieuws uit de studio

 

Update Studio 7 juli 2020:

 

Eva de dochter van Ronald heeft een half jaar proef gedraaid om te kijken of dit misschien iets voor haar zou zijn. Nu het voorbij is, is het voor haar duidelijk dat dit niet haar passie is en heeft dan ook besloten om haar zoektocht door te zetten en om te onderzoeken wat ze wel wil gaan doen.

 

Tessa haar contract is afgelopen en is er nog niet over uit of ze na haar tussenjaar wel of niet terug naar school toe gaat.Wij hebben binnen enkele maanden weer een overleg zodat ze de tijd kan nemen om de juiste beslissing te maken.

 

Bodhi gaat naar bijna 8 jaar werkzaam te zijn geweest zijn creatieve geest achteraan! Hij vond het zeer lastig om aan te geven maar wil graag kijken of hij naar het Minerva (school voor kunst) kan gaan om zijn creativiteit een extra boost kan geven. Natuurlijk geven wij hem hierin alle vrijheid zodat hij zijn hart kan volgen. Bodhi zal tot 1 september nog in de studio aanwezig zijn.

 

Piercen?
Omdat wij alle piercing klanten de 6 weken controle en wissel mogelijkheid willen blijven geven stoppen wij eind deze week met het piercen (11 juli 2020). Of wij in de toekomst nog gaan piercen, is nog even de vraag? Mocht het zo zijn, dan zullen wij iedereen hiervan op de hoogte brengen.

 

Vanaf 1 september 2020 zullen er verder nog een aantal veranderingen plaatsvinden:

 

Nieuwe openingstijden:

Dinsdag t/m zaterdag van 09:30 tot 17:00 uur

 

Telefonisch bereikbaarheid:

Dinsdag t/m zaterdag tussen 13:00 – 16:00 uur

 

Whatsapp:

Dit nummer zal per 1 september 2020 komen te vervallen en berichten zullen niet meer gelezen en behandeld worden. Per mail (info@tattooluckyshot.nl) of via Facebook messenger zullen wij gewoon bereikbaar blijven.

 

Baliewerkzaamheden:
Ronald zal de aankomende tijd de baliewerkzaamheden uitvoeren en zal met 3 gastartiesten werkzaam zijn.