nieuws uit de studio


Vrijdag 6 April

Sinds afgelopen dinsdag is Ivan weer in de studio aanwezig. Zijn specialiteit is coverup en heeft zijn agenda al aardig volgeboekt voor de resterende 1,5 week dat hij aanwezig is. Voor dagsessies bij Ivan is momenteel geen afspraak meer mogelijk. Wil je voor zijn verblijf in juni alvast een afspraak maken,  kom dan nog even langs in deze periode als hij hier is. Vaak moet Ivan in het echt de tattoo even bekijken hoe het eruit zien, via een foto is dit in veel gevallen niet te beoordelen.

 

Zaterdag 31 maart 2018

Vandaag zijn Svetoslav en Aleksandra voor het laatst in de studio aanwezig. In mei komen ze weer terug voor een maand. 

 

Vanaf volgende week dinsdag is Ivan Ljuba weer in de studio aanwezig voor 2 weken. Ivan is gespecialiseerd in coverup werk. Wil je nog een tattoo van Ivan, wacht dan niet te lang. Er zijn nog enkele dagen beschikbaar.

 

Wij wensen iedereen fijne paasdagen toe!

 

 

Dinsdag 20 maart 2018
Lazar zal de studio dit jaar weer opnieuw bezoeken. Dit voor anderhalve week, maar wij zijn toch erg blij met zijn komst. van woensdag 19 t/m zaterdag 29 september is hij in onze studio aanwezig.

 

27-02-2018
De laatste week is aangebroken voor onze gastartiesten Martin en Radoslav. Vanaf volgende week dinsdag zijn Svetoslav (koki) en Aleksandra weer in de studio aanwezig. Beide artiesten hebben nog plekken beschikbaar.

 

Er zijn weer goudkleurige piercingssieraden op voorraad aanwezig!