Nieuws uit de studio


Tattoo conventie InkNArt Rotterdam Ahoy

Zaterdag 11 en zondag 12 maart kun je Ronald en Martin vinden op de InkNArt tattoo conventie in Rotterdam Ahoy.
Ronald is inmiddels volgepland, voor Martin zoeken wij nog 1 kandidaat voor de zondag.
Je ziet hier enkele ontwerpen die hij graag zou willen zetten.
Wij vragen je aan het eind van de dag het podium op te stappen om mee te doen aan de prijsuitreiking… we zijn dus op zoek naar een geduldige kandidaat.

En nee, dit is helaas niet gratis… wel geven we je een korting van €300 wanneer je bereid bent met ons mee te gaan.
Interesse? Laat het ons weten: 0512 540373


20 januari 2023


1e en 2e prijs behaald door Ronald op internationale tattoo conventie

Op zaterdag 19 en zondag 20 november hebben Ronald en Martin deelgenomen aan de internationale tattoo conventie Ink and Cutz in Groningen (martiniplaza).

Beide dagen werden er grote tatoeages geplaatst en stapten we eind van de dag het podium op voor de prijsuitreiking. Ronald won hiermee de 1e en 2e prijs in de categorie neo traditioneel!


20 november 2022


De tattoo waardebon!

Waardebonnen zijn al vanaf €5,- verkrijgbaar in de studio. De bon kan worden ingewisseld als aanbetaling, om je tatoeage af te rekenen of voor onze aftercare producten.

De waardebon is a afgifte 2 jaar geldig en kan niet tegen geld ingeleverd worden.

16 november 2022


Tijdelijke stop gebruik van kleureninkten

Kleureninkten zijn een tijdje verboden geweest door aangescherpte EU regels. Na een tijd met de nieuwe (goedgekeurde) inkten te hebben gewerkt hebben wij besloten om toch tijdelijk te stoppen met het gebruikt hiervan.

De kleuren kunnen doffer uitvallen waardoor je nieuwe tatoeage soms al jaren oud kan lijken. Dit betekend niet dat het gebruik hiervan altijd verkeerd uitpakt, maar de nieuwe kleureninkten leveren niet de kwaliteit die wij willen bieden.

Dit jaar verwachten wij een nieuwe lijn aan inkt, wanneer deze beter bevalt pakken wij de kleurentatoeage graag weer op. Maar voor nu gaan we over op alleen black & grey tatoeages.
Alle afspraken die al gepland stonden waarbij kleureninkt gebruikt wordt blijven natuurlijk gewoon staan. Maar mocht je hier toch twijfels over hebben neem dan contact met ons op.

Mocht je hier nog vragen over hebben bel dan gerust even met de studio (0512 540373) of kom langs...


2 november 2022


Winterstop inloopdagen

Momenteel hebben wij i.v.m. winterstop geen inloopdagen meer en werken wij uitsluitend op afspraak. 

Je kunt bij ons zonder afspraak langskomen om vrijblijvend een ontwerp te bespreken en uit te laten werken. Hiervoor kun je elke dinsdag t/m zaterdag tussen 09:30 en 16:00 langskomen in de studio. 


1 november 2022