Nieuws uit de studio


Wil je nog graag voor de zomer een nieuwe tattoo laten zetten?

 

Wij hebben op kort termijn altijd wel plekken beschikbaar, wij werken met verschillende artiesten om de wachttijden zo kort mogelijk te houden voor onze klanten. Word het drukker? Dan zetten wij nieuwe artiesten erbij en houden de wachttijd daardoor altijd kort. Snel een tattoo laten zetten en toch de kwaliteit daar waar je naar zoek op bent!!

1e en 2e prijs behaald door Ronald op internationale tattoo conventie

Op zaterdag 19 en zondag 20 november hebben Ronald en Martin deelgenomen aan de internationale tattoo conventie Ink and Cutz in Groningen (martiniplaza).

Beide dagen werden er grote tatoeages gezet en stapten we eind van de dag het podium op voor de prijsuitreiking. Ronald won hiermee de 1e en 2e prijs in de categorie neo traditioneel!


20 november 2022


De tattoo waardebon!
Nieuwe inkt, nieuwe jij! Geef jezelf of iemand anders een onvergetelijk cadeau met onze tattoo waardebonnen. Al vanaf 5 euro verkrijgbaar in de studio, perfect voor een vriend die nog een duwtje in de rug nodig heeft om die tatoeage te krijgen. 

Je kunt de bon inwisselen als (aan)betaling of om af te rekenen voor onze aftercare  producten.

De waardebon is na afgifte 2 jaar geldig en kan niet tegen geld ingeleverd worden.

18 november 2022


Tijdelijke stop gebruik van kleureninkten

Kleureninkten zijn een tijdje verboden geweest door aangescherpte EU regels. Na een tijd met de nieuwe (goedgekeurde) inkten te hebben gewerkt hebben wij besloten om toch tijdelijk te stoppen met het gebruikt hiervan.

De kleuren kunnen doffer uitvallen waardoor je nieuwe tatoeage soms al jaren oud kan lijken. Dit betekend niet dat het gebruik hiervan altijd verkeerd uitpakt, maar de nieuwe kleureninkten leveren niet de kwaliteit die wij willen bieden.

Dit jaar verwachten wij een nieuwe lijn aan inkt, wanneer deze beter bevalt pakken wij de kleurentatoeage graag weer op. Maar voor nu gaan we over op alleen black & grey tatoeages
Mocht je hier nog vragen over hebben bel dan gerust even met de studio (0512 540373) of kom langs...


2 november 2022


Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit de studio?
Op onze Facebook pagina en Instagram plaatsen wij vrijwel dagelijks updates over de studio en foto's van de werken die gezet worden.