Nieuws uit de studio


Halloween walk in day
Wegens het eerdere succes van de tattoo zondag hebben we besloten dat we er nu eens een thema aan gaan koppelen: Halloween!
Op deze dag kun je zonder afspraak langskomen om een kleine tatoeage (korting op geselecteerde ontwerpen) te laten plaatsen onder het genot van een bakje koffie. Het zou natuurlijk heel leuk zijn als mensen zich in het thema zouden kleden, voor diegenen is er kans om een prijs te winnen…
De studio is geopend van 10:30 tot 16:00. Ronald, Radoslav, Koki en Sava staan dan voor jullie klaar om iedereen te voorzien van een nieuwe tatoeage.
Op deze dag geldt de regel: Vol=vol!
Het is op deze dag niet mogelijk om een afspraak te maken of om ontwerpen te bespreken. De studio is enkel geopend voor walk ins.

21 september 2022

Friday = walk in day

Vrijdags kun je bij ons terecht tussen 09:30 en 16:00 om zonder afspraak een kleine tatoeage te laten plaatsen door Ronald.

 

Heb je een ideetje van wat je ongeveer zou willen laten zetten? Neem het mee naar de studio en wij werken dit verder voor je uit. Op deze vrijdagen geldt de regel: vol = vol.

 

Houdt er echter rekening mee dat, wanneer je een grotere sessie voor een hele sleeve, chest of backpice zou willen, wij hiervoor wel een afspraak moeten gaan inplannen.

15 februari 2022


Waardebon tattoo tegoed

Cadeautip: tattoocheque! Al vanaf een bedrag van €5 zijn waardebonnen verkrijgbaar in de studio.
De bon kan ingeleverd worden als aanbetaling, om je tatoeage af te rekenen of voor tattoo aftercare.

Waardebonnen kunnen niet tegen geld ingeleverd worden. Een waardebon is vanaf 1 januari 2022 2 jaar geldig na afgifte, hierna is de bon verlopen en kan deze niet meer ingewisseld worden. 

24 november 2021


 Wij zijn sinds juli 2020 gestopt met het zetten van piercings.

Er komen nog wel eens vragen binnen vandaar dat wij het nog maar eens plaatsen:
We zetten geen piercings meer, gaan het ook niet meer doen, verkopen ook geen sieraden meer, kunnen je ook geen advies geven naar welke piercing studio je het beste kunt gaan.

Kijk voor de lijst met piercing studio's die zijn gekeurd door de GGD op: www.veiligtatoeerenenpiercen.nl 
hier vind je een lijst met gekeurde studio's in jouw gemeente.

16 juni 2021