nieuws uit de studio


Vrijdag 22 februari 2019

 

Sinds 19 februari hebben wij de studio na een mega verbouwing weer geopend! Er is niets hetzelfde gebleven waardoor wij een geheel andere indeling hebben gemaakt. Door de andere indeling hebben onze klanten meer privacy! Kom gerust langs, de koffie staat klaar

Donderdag 22 November 2018

Beste bezoekers,

Vanaf donderdag 13 december gaan wij grootschalig verbouwen. De gehele indeling, plafonds, wanden, kozijnen, vloeren zullen aangepakt worden. Deze verbouwing is noodzakelijk om efficiënter te kunnen werken, meer privacy en comfort te kunnen bieden aan onze klanten.

Tijdens de verbouwing zal het i.v.m. de hygiëne onmogelijk zijn om ons werk te kunnen uitvoeren. Om deze reden zullen gesloten van donderdag 13 december tot 18 februari. Op dinsdag 19 februari zijn wij weer geopend en zullen Radoslav en Lazar als gastartiest in de studio aanwezig zijn.

Wil je zeker zijn van een afspraak, dan vragen wij je voor 13 december langs te komen in de studio.

Wij proberen tijdens de verbouwing zoveel mogelijk en op tijd de mails, Facebook berichten en Whatsapp berichten te beantwoorden. Wij zullen zo nu en dan ook foto’s plaatsen van de werkzaamheden waardoor wij af en toe een tipje van de sluier geven.

Vanaf dinsdag 19 februari bent u weer volgens de normale openingstijden van harte welkom om de vernieuwde studio te bezichtigen en kunnen wij weer tattoo’s en piercings plaatsen! De koffie staat dan weer klaar en op deze dag zullen er onder de bezoekers en klanten ook prijzen verloot worden!

Mocht je nog vragen hebben? Bel ons gerust of kom langs!

Team Tattoo Lucky Shot

Vrijdag 6 April

Sinds afgelopen dinsdag is Ivan weer in de studio aanwezig. Zijn specialiteit is coverup en heeft zijn agenda al aardig volgeboekt voor de resterende 1,5 week dat hij aanwezig is. Voor dagsessies bij Ivan is momenteel geen afspraak meer mogelijk. Wil je voor zijn verblijf in juni alvast een afspraak maken,  kom dan nog even langs in deze periode als hij hier is. Vaak moet Ivan in het echt de tattoo even bekijken hoe het eruit zien, via een foto is dit in veel gevallen niet te beoordelen.

 

Zaterdag 31 maart 2018

Vandaag zijn Svetoslav en Aleksandra voor het laatst in de studio aanwezig. In mei komen ze weer terug voor een maand. 

 

Vanaf volgende week dinsdag is Ivan Ljuba weer in de studio aanwezig voor 2 weken. Ivan is gespecialiseerd in coverup werk. Wil je nog een tattoo van Ivan, wacht dan niet te lang. Er zijn nog enkele dagen beschikbaar.

 

Wij wensen iedereen fijne paasdagen toe!

 

 

Dinsdag 20 maart 2018
Lazar zal de studio dit jaar weer opnieuw bezoeken. Dit voor anderhalve week, maar wij zijn toch erg blij met zijn komst. van woensdag 19 t/m zaterdag 29 september is hij in onze studio aanwezig.

 

27-02-2018
De laatste week is aangebroken voor onze gastartiesten Martin en Radoslav. Vanaf volgende week dinsdag zijn Svetoslav (koki) en Aleksandra weer in de studio aanwezig. Beide artiesten hebben nog plekken beschikbaar.

 

Er zijn weer goudkleurige piercingssieraden op voorraad aanwezig!