Afspraak maken


Je wilt graag een afspraak maken?

Om een afspraak te kunnen maken moeten wij eerst het definitieve ontwerp hebben dat jij graag hebben wil. Het formaat moet bekeken worden en eventueel kunnen wij je hierin nog iets adviseren. Wanneer alles bekend is, pas dan kunnen wij een definitieve prijs en tijdsduur bepalen in onze agenda bij een artiest naar keuze.

Een afspraak maken via de mail is voor ons erg lastig, dit omdat wij niet op de huid kunnen kijken of het daadwerkelijk past of mogelijk is. Alleen wanneer je erg ver van de studio vandaan woont, doen wij ons uiterste best om het toch via de mail te proberen.

Tarieven:

Er zijn geen vaste prijzen voor een tattoo, de prijs van de tattoo zal worden bepaald aan de hand van enkele belangrijke kenmerken; de grootte van de tattoo, plaatsing, lijnwerk en de geschatte duur.
Het starttarief voor het laten zetten van een tatoeage is €60 en het uurtarief is €120 (dagsessies €900).

 

Aanbetaling:

Wanneer je bij ons een afspraak wilt laten inboeken, dan vragen wij hiervoor een aanbetaling. De aanbetaling is een deel van de totale kosten, het overige deel betaal je vooraf op de dag van de plaatsing. De aanbetaling is afhankelijk van de totale kosten van je tattoo.

 

Tot een bedrag van 100 euro, betaal je 50 euro aan

Tot een bedrag van 200 euro, betaal je 75 euro aan

Tot een bedrag van 300 euro, betaal je 100 euro aan

Voor een dagsessie betaal je 200 euro aan

 

Toestemmingsformulier:

Wij werken volgens de regels van de GGD en moeten iedere klant een toestemmingsformulier (te downloaden onder het menu "downloads") laten ondertekenen. Hierop staan vragen over uw gezondheid en wij zullen u door middel van formulieren in de studio op de hoogte brengen van de nazorg en de risico's van de tatoeage. Deze informatie zal niet worden verspreid naar derden.

 

Nog geen 18 jaar?

Onder de 16 jaar wordt niet getatoeëerd. Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent en wilt graag een afspraak maken, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan een afspraak worden ingeboekt. De ouder of verzorger hoeft dan niet op de dag van de afspraak aanwezig te zijn.

 

Voorbereiding op je afspraak:
Er zijn een aantal belangrijke tips om u optimaal voor te bereiden.

  • Neem 24 uur voor je afspraak geen alcohol, drugs of bloed verdunnende middelen
  • Een goede nachtrust zal je goed doen. Zo kun je beter ontspannen tijdens de behandeling.
  • Eet anderhalf uur voor je afspraak ruim voldoende, en neem voor de zekerheid iets te eten mee.  Bij een sessie van meer dan een uur word er altijd even een kleine pauze ingelast, het is aan te raden om dan ook weer even iets te eten. Het aanbrengen van een tattoo neemt heel veel suikers van het lichaam die graag op peil gehouden word.
  • Neem 1 uur voor je afspraak een longdrink glas appelsap. Appelsap zorgt ervoor dat je bloed iets dikker wordt waardoor je minder bloed zult verliezen. Minder bloedverlies betekend minder inkt die mee afgevoerd wordt uit de huid. Een beter resultaat!
  • Nadat je een afspraak hebt gemaakt, ontvang je de nazorg instructies van ons. Lees deze voordat je naar de afspraak gaat goed door. Hierin staat precies vermeld wat wel en niet te doen. 
  • Haal vooraf (of een complete set bij ons in de studio) de nazorg materialen (Desinfecterend en parfumvrije zeep uit pompje, Bepanthen babyzalf of een tattoo aftercare, huishoudfolie en tape)

 

Tips om je optimaal voor te bereiden op je afspraak:

 

Is het pijnlijk om een tatoeage aan te laten brengen?

Het aanbrengen van een tatoeage is niet pijnloos door naalden en inkt die in de huid worden gebracht. Het voelt vervelend, maar is goed te doen. Na een kwartier maakt het lichaam endorfine aan waardoor de pijn afneemt, maar dit kan leiden tot een daling van de suikerspiegel wat flauwvallen kan veroorzaken. Het is belangrijk om tijdig aan te geven wanneer je je niet lekker voelt om flauwvallen te voorkomen.

 

Goed eten vooraf zorgt dat de suikerspiegel hoog is!

Voordat je op je afspraak verschijnt, is het raadzaam om voldoende te gaan eten. Eet minimaal enkele bruine boterhammen met bijvoorbeeld kaas of Jam. De boterhammen met beleg zorgen voor een langdurige hogere suikerspiegel. Een Mars of andere versnaperingen kunnen extra genomen worden, maar dit geeft een korte stoot suiker en dus niet geschikt om het eerste kwartier makkelijker door te komen. Eten en drinken in de behandelruimte is niet toegestaan.

 

Appelsap drinken

Een uur voor de afspraak een glas appelsap nemen zorgt ervoor dat het bloed wat dikker gaat worden. Hierdoor bloed je minder en zal de tattoo beter in de huid blijven.