afspraak maken?


Je wilt graag een afspraak maken?

Om een afspraak te kunnen maken moeten wij eerst het uiteindelijk ontwerp hebben die jij graag wilt. Het formaat moet bekeken worden en eventueel kunnen wij je hierin nog iets adviseren. Wanneer alles bekend is, pas dan kunnen wij een definitieve prijs en tijdsduur bepalen in onze agenda bij een artiest naar keuze.

Een afspraak maken via de mail is voor ons erg lastig, dit omdat wij niet op de huid kunnen kijken of het daadwerkelijk past of mogelijk is. Alleen wanneer je erg ver van de studio vandaan woont, doen wij ons uiterste best om het toch via de mail te proberen.

 

Aanbetaling:

Wanneer je bij ons een afspraak wilt laten inboeken, dan vragen wij hiervoor een aanbetaling. De aanbetaling is een deel van de totale kosten, het overige deel betaal je vooraf op de dag van de plaatsing. De aanbetaling is afhankelijk van de totale kosten van je tattoo.

Tot een bedrag van 100 euro, betaal je 60 euro aan

Tot een bedrag van 200 euro, betaal je 80 euro aan

Tot een bedrag van 300 euro, betaal je 120 euro aan

Voor een dagsessie betaal je 200 euro aan

 

Toestemmingsformulier:

Wij werken volgens de regels van de GGD en moeten iedere klant een toestemmingsformulier (te downloaden onder het menu "downloads") laten ondertekenen. Hierop staan vragen over uw gezondheid en zullen wij u door middel van onze magazine op de hoogte brengen van de nazorg en de risico's van de tatoeage (ook te vinden op onze website). De formulieren worden 2 jaar bewaard en deze informatie zal niet worden verspreid naar derden.

 

Nog geen 18 jaar?

Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent en wilt graag een afspraak maken, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan een afspraak worden ingeboekt. De ouder of verzorger hoeft dan niet op de dag van de afspraak aanwezig te zijn.