Hoe maak ik een keuze?


Hoe kan ik verstandig een tatoeage uitzoeken die bij mij past?

Het komt voor dat er klanten de studio bezoeken en vertellen dat zij graag een tattoo willen laten aanbrengen maar geen idee hebben welke, waar of hoe groot. Voor sommigen klinkt dit vreemd en voor een ander heel herkenbaar. Juist voor diegene die het graag willen, maar niet weten hebben wij deze pagina aangemaakt met wat tips en informatie die een keuze gemakkelijker kan maken.

 

Het belangrijkste van alles is dat je een tatoeage alleen kiest, wat een vriend of vriendin er van vindt moet voor jou niet belangrijk zijn. De keuze is aan jou en jij bent diegene die er de rest van zijn leven mee moet rondlopen.

Besef goed dat een tatoeage niet voor even, maar voor het leven is.

 

Laat je eens inspireren op het internet.

Via google een onderwerp of voorwerp invullen met aanvullend het woord tattoo (bijvoorbeeld: roos tattoo) dan kun je al snel veel verschillende voorbeelden van jou keuze vinden.

Dat alles betaald moet worden en een tattoo gewoonweg niet goedkoop is weten wij allemaal. Het is belangrijk om een keuze te maken met verstand en niet met je portemonnee. Spaar liever even door en wacht een poosje in plaats van een budget keuze. De kans dat je spijt krijgt komt dan ook regelmatig voor.

 

Heb je iets gevonden? Maak niet meteen een afspraak.

Vraag ons het voorbeeld te bewaren en kom een week later nog eens terug. Is het nog steeds HET ontwerp? Maak pas dan jou afspraak! Wil je een tattoo omdat het een modetrend is? Hiervan krijg je ZEKER spijt!

 

Ben je bang dat een tattoo laten zetten pijn gaat doen en kies je daarom eerst voor een kleine tattoo?

Ook dan moet je jezelf even goed afvragen of dit wel een goede optie is. Je neemt dan een kleine tattoo, eigenlijk wil je die andere grotere hebben. Als het al te pijnlijk is heb je dus een tattoo die je wel leuk vind maar had toch liever die grote gehad. Het is mooi om in het negatieve te denken, maar laat het nu eens meevallen dan had die ander net zo goed meteen al op je lichaam gezeten! Met andere woorden, ga voor hetgeen wat je graag wilt hebben, doet het pijn? Vraag 10 mensen en 9 mensen vertellen jou dat het meevalt als er 1 persoon is die zegt "pfoei dat deed mij erg pijn" dan willen wij dat graag als waar aannemen. Doet het dan geen pijn? Geloof ons, het voelt absoluut niet lekker! Vrouwen vergelijken het veel met het epileren, het voelt niet fijn maar zeker te doen. Leg je er bij neer, ontspan en probeer wat afleiding te zoeken, dan gaat het ook jou zeker lukken.

 

Heb je bepaalde ideeën in je hoofd zitten voor een ontwerp, maar kun je het niet vinden?

Kom dan eens naar de studio, wij tekenen een ontwerp graag voor je uit. Er zit elke dinsdag t/m zaterdag tussen 09:30 en 16:00 een ontwerper aan de balie die je ideeën met je kan bespreken en je kan informeren over de mogelijkheden.
Vaak kunnen we ter plekke samen een ontwerp realiseren, zo niet dan schrijven we al je ideeën en je contactgegevens op en nemen we hier op een later moment even de tijd voor. We bellen je dan als er een ontwerp is uitgewerkt en vragen je langs te komen in de studio om de laatste puntjes op de i te zetten en het formaat en de plaatsing te bepalen.