Werkwijze bij Tattoo Lucky Shot


Ontwerp kiezen

Allereerst hebben wij een ontwerp nodig om een klant in te kunnen boeken voor een afspraak. De klant kan vrijblijvend en zonder afspraak de studio bezoeken om een ontwerp te laten maken. Ook is het mogelijk om voorbeelden mee te nemen naar de studio en deze geheel naar wens te combineren of aan te laten passen.

Hierover lees je meer onder het kopje "tekenopdrachten" (klik hier).

Wanneer het ontwerp af is kan er een afspraak worden gemaakt. Wij weten dan hoeveel tijd wij voor u moeten reserveren en vertellen de kosten van het laten zetten van uw tatoeage. Indien noodzakelijk geven wij advies en informatie over de plek en het formaat.

 

Werkwijze aanbrengen tatoeage
Op onze Facebook pagina vind je een video waarin het gehele proces stap voor stap word uitgelegd (klik hier).

U heeft een afspraak gemaakt met onze baliemedewerker, een aanbetaling is gedaan. Wanneer u op de afspraak verschijnt zal u het aanbetalingsbewijs moeten overhandigen. Het resterend bedrag zal eerst voldaan moeten worden, hierna kunt u plaats nemen in de behandelstoel. Waar u bij bent, moeten wij de machines en andere materialen klaar leggen. Kom dus ruim op tijd op uw afspraak (15 minuten eerder). Wanneer u te laat verschijnt op de afspraak kan het voorkomen dat wij helaas de afspraak moeten afzeggen, doordat wij anders met ons schema gaan uitlopen. De aanbetaling die is voldaan, kan hiervoor in rekening worden gebracht.

 

Wanneer alle benodigde materialen klaar liggen, zal er met u bekeken worden waar de afbeelding exact moet worden aangebracht. De plaats waar de afbeelding moet komen wordt door ons gedesinfecteerd en geschoren zodat alle haartjes verdwenen zijn dit i.v.m. de hygiëne. Na het scheren wordt de huid vochtig gemaakt met Dethol en zal het afbeeldingssjabloon op de huid worden aangebracht (een soort van carbonafdruk). Het sjabloon is nu zichtbaar als een paars lijnenspel. Nu heeft u nog de laatste mogelijkheid om in de spiegel te zien of het geheel naar wens is aangebracht.

 

Pas wanneer u geheel tevreden bent over de positie van de afdruk, kunnen wij beginnen aan het eerste deel, de outline. De outline is het gehele lijnwerk van uw gewenste afbeelding. Wanneer alle lijnen zijn aangebracht, kunnen wij overgaan tot het inkleuren van de tattoo. Eerst worden alle donkere kleuren aangebracht en vervolgens de lichte kleuren.

Na afloop kunt u in de spiegel het eindresultaat bekijken. Indien u het toelaat willen wij graag een foto maken om op de website of onze Facebook en Instagram pagina te plaatsen. Let op: Niet alle stukken worden geplaatst.

Uw tatoeage is aangebracht en zal nu worden afgedekt. Het is nu aan u om zich streng te houden aan de nabehandeling van de tattoo.

 

Binnen 1 tot 2 weken zullen alle korsten verdwenen zijn. Na 6 weken is het echte eindresultaat pas zichtbaar. Het kan zijn dat er na deze 6 weken nog enkele stukjes moeten worden bijgewerkt, dit kan kosteloos wanneer u zich binnen 2 maanden na de plaatsingsdatum heeft gemeld. Bij twijfel kunt u altijd advies bij ons opvragen, wij staan u graag ter woord.

Tijdens de sessie

Het is belangrijk om zo stil mogelijk te zitten tijdens de behandeling, onverwachte bewegingen kunnen invloed hebben op het eindresultaat. Geef het zo goed mogelijk aan indien u onverwacht moet niezen o.i.d. zo kunnen wij hier rekening mee houden. Wanneer u zich misselijk, duizelig of vreemd begint te voelen, moet u dit op tijd melden. Gebruik vooraf geen alcohol drugs of bloed verdunnende medicaties.

 

Tijdsduur

Wij proberen altijd een zo juist mogelijke inschatting te maken van de tijdsduur. Het kan voorkomen dat u ruim binnen tijdsbestek klaar bent, het kan ook voorkomen dat het langer zal duren dan de geplande tijd. Houd hier wel rekening mee met andere afspraken die u na de behandeling maakt met derden.

 

Kleding

De inkten die wij gebruiken kunnen bij de behandeling in kledingstukken komen. Het is daarom raadzaam om oudere kleding te dragen op de afspraak. Wij kunnen hier niet voor verantwoordelijk worden gesteld.