Studio regels


LET OP: Lees ook de Covid19/Corona link (klik hier)

 

ALGEMEEN

Om verschillende redenen is het noodzakelijk om regels op te stellen in de studio. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken, willen wij u vragen onderstaande studioregels goed door te nemen.

 

FOTO MAKEN?

Het is toegestaan om foto's te maken tijdens de behandeling ( het is alleen niet toegestaan om de behandelruimte te betreden) Wel vragen wij dit in overleg te doen. Het is echter wel ten strengste verboden om foto's te maken van de beschikbare tattoo voorbeelden in de studio. Hierop rust een copyright. Let op! Waarschuw altijd wanneer er een foto wordt gemaakt met een flitser. Het kan zijn dat er een schrikreactie ontstaat waardoor de tatoeëerder kan uitschieten.

 

HUISDIEREN

Er mogen geen (huis)dieren mee naar binnen dit i.v.m. hygiëne voorschriften.

 

ROKEN

Het is niet toegestaan om binnen de studio te roken. Aan de voorzijde van het pand is een zitje waar u met een gerust hart een sigaret op kunt steken. . 

 

ETEN EN DRINKEN

In de studio mag gegeten worden, behalve in de behandelruimtes. Wij vragen wel met nadruk om kruimels en afval in de daarvoor bestemde pedaalemmer te gooien. Het eten van patat, ijs, en het nuttigen van Alcohol (ook op het terrein is alcohol) is ten strengste verboden.

 

VRIENDEN MEENEMEN OP JE AFSPRAAK?

Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag niet in de behandelruimte. Meer mensen in de studio geeft meer afleiding voor iedereen. Wij willen graag in alle rust met onze klanten kunnen werken en communiceren indien noodzakelijk. In veel gevallen worden de behandelde klanten alleen maar afgeleid en dit resulteert in het bewegen van de klant.

 

KINDEREN ONDER DE 12 JAAR

Wanneer u snel een afspraak wilt maken, dan kunt u onder uw toezicht een kind meenemen naar de studio. Wij vragen u als ouder hierin verantwoordelijkheid te nemen en uw kind aan de hand en vooral rustig te houden.

Wij vragen met nadruk aan ouders met kinderen om snoepgoed en etenswaar bij kinderen even uit te stellen tot na het bezoekje. Het gebeurt te vaak dat er na het bezoek van ouders met jonge kinderen etensresten e.d. achter blijven. Wij willen zo schoon mogelijk werken en vragen daarvoor uw begrip.

 

 

WAARDEBON

Waardebonnen kunnen niet tegen geld ingeleverd worden. 

Een waardebon is 1 jaar geldig na afgifte, hierna is de bon verlopen en kan deze niet meer ingewisseld worden. Waardebonnen kunnen vanaf 5 euro gekocht worden.