Studio regels


ALGEMEEN

Om verschillende redenen is het noodzakelijk om regels op te stellen in de studio. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken, willen wij u vragen onderstaande studioregels goed door te nemen.

 

ONTWERPEN
Ontwerpen die in onze studio worden gemaakt blijven eigendom van onze studio. Er mag een foto worden gemaakt als er een afspraak is gemaakt en er een aanbetaling is voldaan.

 

ROKEN

Het is niet toegestaan om binnen de studio te roken. Aan de voorzijde van het pand is een zitje waar u met een gerust hart een sigaret op kunt steken.

 

PERSOONLIJKE SPULLEN

Heb je een afspraak dan moeten alle spullen die je meeneemt in een kluisje opgeborgen worden. Er mogen geen spullen buiten het kluisje worden gehouden.

 

ETEN EN DRINKEN

In de studio mag gegeten worden, behalve in de behandelruimtes. Wij vragen wel met nadruk om kruimels en afval in de daarvoor bestemde pedaalemmer te gooien. Het eten van patat, ijs, en het nuttigen van alcohol is in de studio niet toegestaan.

 

VRIENDEN MEENEMEN OP JE AFSPRAAK?

Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag niet in de behandelruimte komen. Meer mensen in de studio geeft meer afleiding voor iedereen. Wij willen graag in alle rust met onze klanten kunnen werken en communiceren indien noodzakelijk. In veel gevallen worden de behandelde klanten alleen maar afgeleid en dit resulteert in het bewegen van de klant.

 

AFSPRAAK AFZEGGEN?
Wanneer je dit minimaal 48 uur vooraf doet dan kun je je aanbetaling doormiddel van een waardebon terug ontvangen. Wanneer je niet (op tijd) verschijnt op je afspraak, dan zal je aanbetaling komen te vervallen.

 

AFSPRAAK EERDER LATEN STOPPEN?
Wanneer je besluit om eerder met een tattoo sessie te stoppen dan zullen de gereserveerde kosten in rekening worden gebracht. Maak je een nieuwe afspraak om je tattoo af te laten maken, dan zullen hiervoor weer kosten in rekening worden gebracht.

  

WAARDEBON

Waardebonnen kunnen vanaf 5 euro gekocht worden in de studio en deze kan gebruikt worden als aanbetaling, om je tatoeage af te rekenen of voor onze aftercare producten. De bonnen kunnen niet tegen geld ingeleverd worden. 

Een waardebon is 2 jaar geldig na afgifte, hierna is de bon verlopen en kan deze niet meer ingewisseld worden.

NOG GEEN 18 JAAR?

Onder de 16 wordt er niet getatoeëerd. Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent en een tatoeage wil laten plaatsen, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan de tatoeage geplaatst worden. De ouder of verzorger hoeft dan niet meer mee op de dag van de afspraak. Wij mogen geen tattoo op pols, gezicht, handen en nek plaatsen wanneer je nog geen 18 jaar bent.

 

KINDEREN ONDER DE 16 JAAR

Toegang uitsluitend vanaf 16 jaar, dus ook geen baby's ;)

  

HUISDIEREN

Er mogen geen (huis)dieren mee naar binnen.