Studio regels


LET OP: Er kunnen nu andere regels gelden i.v.m. de huidige maatregelen.
Lees ook de Covid19/Corona link (klik hier)

 

ALGEMEEN

Om verschillende redenen is het noodzakelijk om regels op te stellen in de studio. Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en ons op een zo prettig mogelijke manier te laten werken, willen wij u vragen onderstaande studioregels goed door te nemen.

 

ROKEN

Het is niet toegestaan om binnen de studio te roken. Aan de voorzijde van het pand is een zitje waar u met een gerust hart een sigaret op kunt steken. . 

 

ETEN EN DRINKEN

In de studio mag gegeten worden, behalve in de behandelruimtes. Wij vragen wel met nadruk om kruimels en afval in de daarvoor bestemde pedaalemmer te gooien. Het eten van patat, ijs, en het nuttigen van Alcohol (ook op het terrein is alcohol) is binnen de studio niet toegestaan.

 

VRIENDEN MEENEMEN OP JE AFSPRAAK?

Er mag maximaal 1 persoon extra mee op je afspraak. Deze persoon mag niet in de behandelruimte komen. Meer mensen in de studio geeft meer afleiding voor iedereen. Wij willen graag in alle rust met onze klanten kunnen werken en communiceren indien noodzakelijk. In veel gevallen worden de behandelde klanten alleen maar afgeleid en dit resulteert in het bewegen van de klant.

 

AFSPRAAK AFZEGGEN?
Wanneer je dit minimaal 48 uur vooraf doet dan kun je je aanbetaling doormiddel van een waardebon terug ontvangen. Wanneer je niet (op tijd) verschijnt op je afspraak, dan zal je aanbetaling komen te vervallen.

  

WAARDEBON

Waardebonnen kunnen niet tegen geld ingeleverd worden. 

Een waardebon is 1 jaar geldig na afgifte, hierna is de bon verlopen en kan deze niet meer ingewisseld worden. Waardebonnen kunnen vanaf 5 euro gekocht worden.

KINDEREN ONDER DE 12 JAAR

Wanneer u snel een afspraak wilt maken, dan kunt u onder uw toezicht een kind meenemen naar de studio. Wij vragen u als ouder hierin verantwoordelijkheid te nemen en uw kind aan de hand en vooral rustig te houden.

Wij vragen met nadruk aan ouders met kinderen om snoepgoed en etenswaar bij kinderen even uit te stellen tot na het bezoekje. Het gebeurt te vaak dat er na het bezoek van ouders met jonge kinderen etensresten e.d. achter blijven. Wij willen zo schoon mogelijk werken en vragen daarvoor uw begrip.

  

HUISDIEREN

Er mogen geen (huis)dieren mee naar binnen dit i.v.m. hygiëne voorschriften.