Tekenopdrachten: Stap voor stap

1: Wat neem je mee?

Probeer duidelijk voor jezelf te krijgen wat je wilt hebben. Kijk op internet naar voorbeelden en diverse stijlen. Welke foto spreekt je aan? In kleur of juist zwart wit? Neem de voorbeelden mee naar de studio, het liefst digitaal (als je bij ons bent kun je deze bestanden met ons delen via facebook, instagram of per e-mail).

4: Afspraak inplannen!

Eindelijk is het zover! Je idee staat op papier, de prijs is bekend en wij hebben alle informatie die nodig is! Nu kunnen wij een afspraak voor je inplannen om de tattoo te laten zetten! Wij werken wel met een aanbetaling, dit is een deel van de totale kosten (resterend bedrag op de dag van de afspraak zelf)


2: Ideeën bespreken

Samen gaan wij je wensen bespreken, het formaat bekijken en jouw ontwerp verder uitwerken. In de meeste gevallen lukt het ons om binnen één bezoek aan de studio een ontwerp klaar te krijgen. Soms is het wat meer werk en zul je nog eens langs moeten komen om de puntjes op de "i" te zetten.

5: Aanpassingen in ontwerp?

Helaas komt het steeds vaker voor dat klanten helemaal blij zijn met het ontwerp een afspraak maken maar dan toch weer geheel wat anders willen of vele aanpassingen verricht moeten worden. Heb je al een afspraak gemaakt en moeten wij voor deze zelfde afspraak aanpassingen doen? Hiervoor rekenen wij dan 15 euro per 15 minuten.


3: Je ontwerp is klaar!

Samen met jou hebben wij gekeken wat jij graag wilt en wij hebben rekening gehouden met de mogelijkheden van het tatoeëren. Het ontwerp is nu klaar. Het formaat en de plaatsing hebben we bekeken en we kunnen een datum gaan prikken om de tatoeage te zetten!