Walk-in dagen


Momenteel hebben wij een winterstop en dus geen inloopdagen! Houd de website in de gaten!

Vrijdags kun je tussen 09:30 en 16:00 in de studio langskomen om zonder afspraak een kleine tatoeage te laten plaatsen. Op deze inloopdagen tatoeëert alleen Ronald, houdt er rekening mee dat het op deze dagen dus niet mogelijk is om een tatoeage op de nek, hand, rug of borst te laten plaatsen. Op deze dagen geldt de regel: vol=vol!

Ontwerp

Probeer duidelijk voor jezelf te krijgen wat je wilt hebben. Kijk bijvoorbeeld op internet naar voorbeelden en diverse stijlen. Welke foto spreekt je aan? Heb je een idee van wat je zou willen laten zetten? Neem de voorbeelden mee naar de studio, het liefst digitaal (als je bij ons bent kun je deze bestanden met ons delen via Facebook, Instagram of per e-mail). Samen gaan wij je wensen bespreken, je informeren over de mogelijkheden en werken jouw ontwerp verder uit. Wanneer het ontwerp klaar is bekijken we samen het juiste formaat en de plaatsing. 

 

Tarieven

Het ontwerp is klaar! We gaan de prijs berekenen. Er zijn geen vaste prijzen voor een tattoo, de prijs van de tattoo zal worden bepaald aan de hand van enkele belangrijke kenmerken; de grootte van de tattoo, plaats van de tattoo, lijnwerk en de geschatte duur. Het starttarief voor het laten plaatsen van een tatoeage is €60.

 

Toestemmingsformulier

Wij werken volgens de regels van de GGD en moeten iedere klant een toestemmingsformulier (te downloaden onder het menu "downloads") laten ondertekenen in de studio. Hierop staan vragen over je gezondheid en wij zullen je door middel van formulieren in de studio op de hoogte brengen van de nazorg en de risico's van de tatoeage. Deze informatie zal niet worden verspreid naar derden.

Nog geen 18 jaar?

Onder de 16 jaar wordt niet getatoeëerd. Wanneer je tussen de 16 en 18 jaar bent en een tatoeage wil laten plaatsen, dan vragen wij om je ouder of verzorger mee te nemen naar de studio. Wij hebben van beide personen een geldig id-bewijs nodig om toestemming te verlenen aan een minderjarige. Wanneer het toestemmingsformulier is ondertekend door de ouder of verzorger kan de tatoeage geplaatst worden. De ouder of verzorger hoeft dan niet te wachten tot jij aan de beurt bent.

Het is soms lastig in te schatten hoeveel tijd de tatoeëerder precies nodig heeft. We vragen je plaats te nemen in de studio, vraag gerust om een bakje koffie of thee wanneer je eventjes moet wachten tot je aan de beurt bent.